Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Hotels in de Ardennen

Hotels in de Ardennen

25/5/2009 - Vakantie in een hotel in HouffalizeAls rasechte liefhebber van mountainbike, kan rond deze tijd van het jaar een verblijf van een paar dagen in een hotel in Houffalize natuurlijk niet aan mijn lijstje ontbreken. Het stadje in de provincie Luxemburg, aan de oever van de Ourthe, is echt het mekka voor MTB. Natuurlijk kun je vanuit je hotel Houffalize nog heel wat andere sporten beoefenen, wandelingen maken in de vallei, nabij het stuwmeer van Nisramont, of vanop de uitkijktoren van Nadrin van een schitterend zicht op vijf meanders van de Ourthe genieten.

Vanuit mijn Houffalize hotel stelde ik vast dat het een belangrijk toeristisch centrum is met nogal wat musea, restaurants, mogelijkheden voor wandelingen en avontuurlijke sporten als kajak. Het kasteel van La Roche, op een boogscheut van mijn hotels Houffalize waakt vanop een rots over een lus van de Ourthe en mengt op schitterde wijze geografie met geschiedenis. Ik keer zeker nog eens terug naar dat Houffalize hotels.
Geef een reactie!

Over mij

De Ardennen bieden rust en stilte aan ieder de het zoekt. Geniet van een heerlijk weekendje weg in deze prachtige streek

Advertising

Book Your Hotel

Links

Home
Bekijk mijn profiel
Archief
hotels in Vlaanderen
hotels Brussel
Hotels Brussel
Brussel Bezoeken
hotels in Vlaanderen
Hotel in Brussel
hotels in Brussel
Hotels Ardennen
hotels in de Ardennen
hotel Ardennen
Hotels Ardennen
Entry 3 van 6
Laatste Pagina | Volgende Pagina