Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Hotels in de Ardennen

Hotels in de Ardennen

25/11/2008 - Ardennen in al zijn schoonheid

De oevers van de Maas lonken!

Wanneer U hotels Brussel moest verlaten via de E411 komt U na een halfuurtje rijden al in Namen. Er is mij één mooi hotelletje bekend net buiten deze stad dat U een zeer landelijk karakter presenteert. Indien U de rust komt opzoeken bent U hier aan het juiste adres.  Het hotel Namen is bekend als Hotels Namen U welkom heten.


Even verder naar het oosten ligt een minder bekende stad in deze heuvelachtige streek dat luistert naar de naam Hoei. Hoei ligt dichtbij Luik en hebben ook een aantal hotels Hoei tot hun beschikking. Hoei is onder meer bekend van de Muur van Hoei, U misschien wel bekend van de Ronde van Vlaanderen.


Zelf heb ik minder ervaring met hotels Hoei maar kennissen zijn frequente bezoekers van het hotel Best Western Hotel Sirius en daar waren de commentaren alleen maar goed.Dit hotel kan U de heilige drievuldigheid aanbieden voor mensen die er even tussenuit willen: rust, werk en vertier. Een unieke ervaring op een minder gekende plaats, uitproberen zou ik zo zeggen.

 
Geef een reactie!

Over mij

De Ardennen bieden rust en stilte aan ieder de het zoekt. Geniet van een heerlijk weekendje weg in deze prachtige streek

Advertising

Book Your Hotel

Links

Home
Bekijk mijn profiel
Archief
hotels in Vlaanderen
hotels Brussel
Hotels Brussel
Brussel Bezoeken
hotels in Vlaanderen
Hotel in Brussel
hotels in Brussel
Hotels Ardennen
hotels in de Ardennen
hotel Ardennen
Hotels Ardennen
Entry 6 van 6
Laatste Pagina | Volgende Pagina