Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Hotels in de Ardennen

Hotels in de Ardennen

28/2/2009 - Ardennen en wandelen


De pracht van de natuur

Voor wie de uitlaatgassen van de stad achter zich wil laten en onmiddellijk de wilde natuur intrekt, is er in ons kleine landje een groot aanbod van hotels Ardennen.

De hotels Ardennen zijn gelegen ten zuidoosten van Brussel. Mogelijk kunt U doorreizen naar de hotels in de Ardennen nadat U de luxe hotels Brussels achter U gelaten hebt.


Ook als U de middeleeuwse stijl en het authentieke van de Brugge hotels wilt doorzetten, kunt U in de Ardennen terecht. De Ardennen rijdt U al binnen na amper 50km afstand van Brussel. U kunt de reis van uw hotel Brugge of hotel Brussel maken via trein of wagen daar de afstand maximaal 200km is. Leve het kleine land België.Hotels Ardennen zijn goed als vertrekpunt voor wandelingen te maken in de groene en gezonde omgeving van deze beboste gebieden. Na een heerlijk ontbijt in 1 van de hotels Ardennen kunt U de benen strekken op een heuse trektocht doorheen het heuvelland. Met een beetje geluk ziet U enkele wildexemplaren zolas een everzwijn of een wild hert, alvorens U 's avonds terugkeert naar uw hotel in de Ardennen.


Wanneeer U bij het ochtendgloren de gordijnen opendoet kunt U vanuit de slaapkamer de everzwijnen in de vallei zien lopen mits de goede keuze van hotel. Na het ontbijt in één van de prachtige hotels in La Roche kunt U ze dan van dichterbij gaan bewonderen. Het leven bloeit open in de Ardennen.

Geef een reactie!

Over mij

De Ardennen bieden rust en stilte aan ieder de het zoekt. Geniet van een heerlijk weekendje weg in deze prachtige streek

Advertising

Book Your Hotel

Links

Home
Bekijk mijn profiel
Archief
hotels in Vlaanderen
hotels Brussel
Hotels Brussel
Brussel Bezoeken
hotels in Vlaanderen
Hotel in Brussel
hotels in Brussel
Hotels Ardennen
hotels in de Ardennen
hotel Ardennen
Hotels Ardennen
Entry 4 van 6
Laatste Pagina | Volgende Pagina